| POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! | |
|
+3**WinxClubMusa** Minnie Winx-Flora Olivera 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
WINX Gost
| Naslov: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 20, 2009 12:59 pm | |
| NEZNAM STO OVDE TREBA NAPISATI.NEZNAM ZA STO SLUZI TAJ KVADRAT! |
|
| |
Winx-Flora Olivera WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 744 Age : 25 Lokacija : SRBIJA Beograd Naj winx: : Registration date : 07.04.2009
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 20, 2009 8:56 pm | |
| Možeš napraviti forum ili blog. | |
|
| |
Minnie WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 277 Naj winx: : Registration date : 04.04.2009
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 20, 2009 9:19 pm | |
| Sluzi ti da napises poruku!!! | |
|
| |
Broj postova : 744 Age : 25 Lokacija : SRBIJA Beograd Naj winx: : Registration date : 07.04.2009
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 20, 2009 9:20 pm | |
| - NevidljivoPismo je napisao/la:
- Sluzi ti da napises poruku!!!
Tako je | |
|
| |
**WinxClubMusa** WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 456 Age : 28 Lokacija : Bosnia and Herzegovina Naj winx: : Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 20, 2009 9:22 pm | |
| Ej pa ima gomila ovakvih tema !! | |
|
| |
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 20, 2009 9:24 pm | |
| - Winx_Bloom_Zerina je napisao/la:
- Ej pa ima gomila ovakvih tema !!
Ja ih nisam videla, ali zašto ne bi pomogle našoj novoj drugarici? | |
|
| |
*Amina*Tecna* WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 742 Age : 28 Lokacija : Bosna i Hercegovina-Sarajevo Naj winx: : Registration date : 13.01.2009
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 20, 2009 9:29 pm | |
| Pa evo ovako, na google pretraživaću ukucaj forumotion i klikni na ono što ti prvo ispadne.I lijedi upute. | |
|
| |
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 20, 2009 9:33 pm | |
| Da slazem se. I da, ima ih milion. I nadam se da nas WINX nece vrijedjati ubuduce!!! | |
|
| |
Broj postova : 742 Age : 28 Lokacija : Bosna i Hercegovina-Sarajevo Naj winx: : Registration date : 13.01.2009
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 20, 2009 9:39 pm | |
| | |
|
| |
WINX Gost
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! sri tra 22, 2009 12:26 pm | |
| JA VAS UOPSTE NE VREDJAM!!! AKO VI MISLITE DA JA VAS VREDJAM TO JE VAS PROBLEM I RIJESITE GA S ONIM VASIM ADMINIMA! I AKO MENI NITKO NE ZELI DA MI POMOGNE ONDA STE STVARNO ZLOCESTI! JA NE ZNAM STA ZNACI FORUM NITI BLOG!!!! I NISAM SI USPELA TO DA NAPRAVIM! |
|
| |
**WinxClubMusa** WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 456 Age : 28 Lokacija : Bosnia and Herzegovina Naj winx: : Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! sri tra 22, 2009 12:59 pm | |
| pa vidis da nas vrijedjas idalje,govoris nam da smo zlocesti! | |
|
| |
Musa_Rock Winx Club 4ever
Broj postova : 970 Age : 28 Lokacija : Serbia forever Naj winx: : Registration date : 14.12.2008
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! sri tra 22, 2009 3:03 pm | |
| Da,mi pokusavamo da ti pomognemo a ti nas vređas onda se oprosti od pomoći ili prestani da vređas | |
|
| |
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! sri tra 22, 2009 8:54 pm | |
| - AMINA-TECNAFAN je napisao/la:
- Pa evo ovako, na google pretraživaću ukucaj forumotion i klikni na ono što ti prvo ispadne.I lijedi upute.
Evo ovo je moje pismo kojim sam ti objasnila | |
|
| |
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! sri tra 22, 2009 9:32 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pet tra 24, 2009 7:52 pm | |
| Al 0ona nas naziva glu******ma | |
|
| |
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! sub tra 25, 2009 12:20 am | |
| - WINX je napisao/la:
- JA VAS UOPSTE NE VREDJAM!!! AKO VI MISLITE DA JA VAS VREDJAM TO JE VAS PROBLEM I RIJESITE GA S ONIM VASIM ADMINIMA! I AKO MENI NITKO NE ZELI DA MI POMOGNE ONDA STE STVARNO ZLOCESTI! JA NE ZNAM STA ZNACI FORUM NITI BLOG!!!! I NISAM SI USPELA TO DA NAPRAVIM!
izvini,ali vrijedjala si nas u onoj svojoj temi u starudijama! ukucaj u google pretrazi forum ili blog i SAZNACES. Ili procitaj FAQ !! | |
|
| |
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! sub tra 25, 2009 11:54 am | |
| - NevidljivoPismo je napisao/la:
- WINX je napisao/la:
- JA VAS UOPSTE NE VREDJAM!!! AKO VI MISLITE DA JA VAS VREDJAM TO JE VAS PROBLEM I RIJESITE GA S ONIM VASIM ADMINIMA! I AKO MENI NITKO NE ZELI DA MI POMOGNE ONDA STE STVARNO ZLOCESTI! JA NE ZNAM STA ZNACI FORUM NITI BLOG!!!! I NISAM SI USPELA TO DA NAPRAVIM!
izvini,ali vrijedjala si nas u onoj svojoj temi u starudijama!
ukucaj u google pretrazi forum ili blog i SAZNACES.
Ili procitaj FAQ !! | |
|
| |
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 27, 2009 10:40 am | |
| FAQ ti je stvarno potreban | |
|
| |
BelievixStella WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 279 Lokacija : Hrvatska! Solarija! Naj winx: : Registration date : 09.04.2009
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 27, 2009 3:23 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! pon tra 27, 2009 9:40 pm | |
| Vidjela smqa u jednoj temi proćitala ga je | |
|
| |
*I_am_Fluffy* WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 396 Age : 30 Lokacija : Srbija-Beograd Naj winx: : Registration date : 28.04.2009
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! uto tra 28, 2009 11:13 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! | |
| |
|
| |
| POMOC MOJIM STRANICAMA? ALI JA NEMAM STRANICE! MOZE LI MI NETKO OBJASNITI KAKO SE TO NAPRAVI? JA SAM OVDE NOVA PA NISTA NEZNAM.....BOKIC! | |
|