| JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! | |
|
+4**WinxClubMusa** Winx-Flora Olivera Minnie BelievixStella 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
WINX Gost
| Naslov: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 12:56 pm | |
| STO OVDJE TREBA NAPISATI? |
|
| |
BelievixStella WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 279 Lokacija : Hrvatska! Solarija! Naj winx: : Registration date : 09.04.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 1:05 pm | |
| Winx....tamo gdje ti piše tijelo poruke ti tamo trebaš upisat poruku, a pod naslov napiši nešto kratko što bi mogao biti naslov! I šta ova tema radi u STARUDIJE Sorry, ova tema ti je totalno bezveze! | |
|
| |
WINX Gost
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 1:07 pm | |
| HVALA ALI KAKO MOJA TEMA MOZE BITI BEZVEZE??? TI SI GLUPAAA!!!! GLUPAČO...DA SI BAR CRKLA! |
|
| |
Broj postova : 279 Lokacija : Hrvatska! Solarija! Naj winx: : Registration date : 09.04.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 1:12 pm | |
| Pa ja više ovo ne mogu trpiti! Koliko ljudi dođu na ovaj forum i budu gost! WINX je meni prostačio/la i govorio/la mi je kletvu! Ja više ovo stvarno ne mogu podnijeti! Molim admina da locka temu jer bi stvarno nastao ovdje kaos! | |
|
| |
WINX Gost
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 1:15 pm | |
| NE NESMIJETE LOCKATI TEMU! MENI JOS NIKO NIJE POMOGAO! I OSIM TOGA STO UOPCE ZNACI ADMIN? TO SU SIGURNO ISTO NEKE GLUPACE KOJE SE PRAVE VAZNE! SVI VI STE GLUPANI I GLUPACE I ADMIN JE SIGURNO NEKA GLUPACA ILI GLUPAN!! STVARNO ODJEBITE SVI! |
|
| |
Minnie WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 277 Naj winx: : Registration date : 04.04.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 3:00 pm | |
| Admini molim vas lockajte temu Jer ja ovo nemogu da trpim!!! Prvo dodje i trazi da joj pomognemo ( ili mu pomognemo) I onda psuje i vrijedja nas!!!! I jos je napravio/la glupu temu! I to u STARUDIJAMA! A Admin je onaj ko je glavni ovde! | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 6:29 pm | |
| - WINX je napisao/la:
- NE NESMIJETE LOCKATI TEMU! MENI JOS NIKO NIJE POMOGAO! I OSIM TOGA STO UOPCE ZNACI ADMIN? TO SU SIGURNO ISTO NEKE GLUPACE KOJE SE PRAVE VAZNE! SVI VI STE GLUPANI I GLUPACE I ADMIN JE SIGURNO NEKA GLUPACA ILI GLUPAN!! STVARNO ODJEBITE SVI!
Lockajte temu jer ja više stvarno ovo ne mogu podnijeti! 1. ja sam ti pomogla a i otvori FAQ 2. admin je glavni na forumu i admin nije zaslužio da ga se vrijeđa! 3. ne, admini se ne prave važni i admini nisu glupi! 4. ne smiješ vrijeđati članove foruma, a kamoli admine!!! 5. i zbog ovog stvarno -------- svi...mislim...užas! | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 6:30 pm | |
| I u potpunosti se slažem sa NevidljivoPismo! | |
|
| |
WINX Gost
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 6:32 pm | |
| STELLA FAN EMILIJA NISAM ZNALA DA SI TAKO GLUPA! RIJEC FAQ TI NEPOSTOJI!!! |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 6:35 pm | |
| Hahahha,,,mislim.... FAQ ti itekako postoji!!! I dajte ova tema nek se locka jer stvarno ovdje bi nastao kaos! WINX FAQ ti je gore ispod one slike gdje piše na slici WINX CLUB FORUM e ispod toga imaš neke sličice i nešto piše pokraj sliičice i ti nađi FAQ! | |
|
| |
WINX Gost
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 6:48 pm | |
| OPROSTITE NA MOM IZRAZU I VIDELA SAM DE PISE FAQ I HVALA TI STELLA FAN EMILIJA! OPROSTI STO SAM TI REKLA DA SI GLUPA!!! OPROSTITE MI SVI!!! I VIDELA SAM JOS NESTO ISPOD ONE SLIKE....SAMO NEZNAM STA ZNACI PORTAL PRETRAL'NIK REGISTRACIJA I LOGIN... |
|
| |
WINX Gost
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 6:48 pm | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 6:55 pm | |
| Dobro WINX! Nemoj previše ići off-topic ako neznaš što to znaći sada ću ti reći! Off-topic znaći kada naprimjer pričamo o winx-u i sada netko dođe i kaže ej bok kak ste! To ti se zove off-topic! A portal ti znaći jedna ''strana'' na forumu gdje možeš imati chat i to...klikni pa pogledaj sama! A pretral'nik to bi se trebalo zvat pretražnik ali nema ž pa je pretral'nik i to ti znaći naprimjer možeš upisat winx i otvore ti se teme u kojoj se spominje riječ winx. Registracija ti znaći ovo: ti sad nisi registrirana ti si sada samo gost i da si registrirana mogla bi imati puno više stvari u svom profilu tj. ti sad nemaš profil! A login ti znaći kada se registriraš onda klikneš na login i upišeš korisničko ime koje si upisala i lozinku. Eto, pročitaj pravila i registriraj se! | |
|
| |
WINX Gost
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 6:59 pm | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 7:03 pm | |
| Ok WINX, ne kužim zašto bi bilo opasno ali ok. Tema se može lock! | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 8:19 pm | |
| Da, tema se moze lockati jer je problem resen!!! | |
|
| |
Winx-Flora Olivera WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 744 Age : 25 Lokacija : SRBIJA Beograd Naj winx: : Registration date : 07.04.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 9:00 pm | |
| Da, tema može biti LOCK, ali zašto bi to bilo opasno? | |
|
| |
Winx-Flora Olivera WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 744 Age : 25 Lokacija : SRBIJA Beograd Naj winx: : Registration date : 07.04.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 9:01 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 9:25 pm | |
| Neznam stvarno zasto. Mislim,ipak imas nick i niko ti netrazi da kazes u kojoj ulici zivis! A tema bi trebala biti lock (ionako je u starudijama )!! | |
|
| |
**WinxClubMusa** WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 456 Age : 28 Lokacija : Bosnia and Herzegovina Naj winx: : Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 9:30 pm | |
| - WINX je napisao/la:
- STELLA FAN EMILIJA NISAM ZNALA DA SI TAKO GLUPA! RIJEC FAQ TI NEPOSTOJI!!!
POSTOJI!!!RIJEC FAQ TI ZNACI 'CESTO POSTAVLJENA PITANJA'!I PRESTANI DA VRIJEDJAS. | |
|
| |
*Amina*Tecna* WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 742 Age : 28 Lokacija : Bosna i Hercegovina-Sarajevo Naj winx: : Registration date : 13.01.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 9:34 pm | |
| | |
|
| |
**WinxClubMusa** WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 456 Age : 28 Lokacija : Bosnia and Herzegovina Naj winx: : Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 9:36 pm | |
| PA VRIJEDJA OVAJ GOST SA NADIMKOM WINX | |
|
| |
Broj postova : 742 Age : 28 Lokacija : Bosna i Hercegovina-Sarajevo Naj winx: : Registration date : 13.01.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 9:38 pm | |
| - WINX je napisao/la:
- HVALA ALI KAKO MOJA TEMA MOZE BITI BEZVEZE??? TI SI GLUPAAA!!!! GLUPAČO...DA SI BAR CRKLA!
:Bad: Ne psuj | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 9:52 pm | |
| - WINX je napisao/la:
- NE NESMIJETE LOCKATI TEMU! MENI JOS NIKO NIJE POMOGAO! I OSIM TOGA STO UOPCE ZNACI ADMIN? TO SU SIGURNO ISTO NEKE GLUPACE KOJE SE PRAVE VAZNE! SVI VI STE GLUPANI I GLUPACE I ADMIN JE SIGURNO NEKA GLUPACA ILI GLUPAN!! STVARNO ODJEBITE SVI!
:Bad: :Bad: :Bad: :Bad: :Bad: | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 20, 2009 10:00 pm | |
| - NevidljivoPismo je napisao/la:
- WINX je napisao/la:
:Bad: :Bad: :Bad: :Bad: :Bad: Eto ja sam bila fina pa ti pomogla i glupaća sam jeli ??? ha | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! | |
| |
|
| |
| JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! | |
|