| JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! | |
|
+4**WinxClubMusa** Winx-Flora Olivera Minnie BelievixStella 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
WINX Gost
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! sri tra 22, 2009 12:22 pm | |
| DOBRO ONDA KAD VAM OVAKO PASE JA SAM ONDA GLUPA I NAJGLUPLJA NA SVIJETU!!!
I MAMA MI NEDA DA SE REGISTRIRAM JER JE REKLA DA OVDE IMA SVAKAKVIH LOPOVA!
I JA SAM TEMU NAPRAVILA U STARUDIJAMA ZATO JER NISAM ZNALA STA TO ZNACI PA SAM NA TO KLIKNILA I NAPRAVILA SAM NOVU TEMU, A STO VAMA SMETA STO SAM JU NAPRAVILA PO VAMA U KRIVU TEMU TO JE VAS PROBLEM A NE MOJ! |
|
| |
Musa_Rock Winx Club 4ever
Broj postova : 970 Age : 28 Lokacija : Serbia forever Naj winx: : Registration date : 14.12.2008
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! sri tra 22, 2009 3:06 pm | |
| zato sto ima vec previse bezveznih tema bolje samo jednu temu otvoris u odgovarajucu kategoriju i na tu jednu temu sve pitas,odgovaras bla bla bla a ne silne teme po raznim kategorijama koje se tad te teme ZAKLJUCAVAJU | |
|
| |
*Amina*Tecna* WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 742 Age : 28 Lokacija : Bosna i Hercegovina-Sarajevo Naj winx: : Registration date : 13.01.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! sri tra 22, 2009 8:53 pm | |
| Ja sam bila fina i poglo ti kako se pravi forum i kako se reg. A ti isadsaš velika zloća. | |
|
| |
Winx-Flora Olivera WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 744 Age : 25 Lokacija : SRBIJA Beograd Naj winx: : Registration date : 07.04.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! sri tra 22, 2009 9:36 pm | |
| Winx molim te nemoj vise da vredjas! :Bad: | |
|
| |
Broj postova : 742 Age : 28 Lokacija : Bosna i Hercegovina-Sarajevo Naj winx: : Registration date : 13.01.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pet tra 24, 2009 7:51 pm | |
| - WINX je napisao/la:
- DOBRO ONDA KAD VAM OVAKO PASE JA SAM ONDA GLUPA I NAJGLUPLJA NA SVIJETU!!!
I MAMA MI NEDA DA SE REGISTRIRAM JER JE REKLA DA OVDE IMA SVAKAKVIH LOPOVA!
I JA SAM TEMU NAPRAVILA U STARUDIJAMA ZATO JER NISAM ZNALA STA TO ZNACI PA SAM NA TO KLIKNILA I NAPRAVILA SAM NOVU TEMU, A STO VAMA SMETA STO SAM JU NAPRAVILA PO VAMA U KRIVU TEMU TO JE VAS PROBLEM A NE MOJ! Zašto ove svije reći ne pokažeš svojoj mamici ? | |
|
| |
Musa_Rock Winx Club 4ever
Broj postova : 970 Age : 28 Lokacija : Serbia forever Naj winx: : Registration date : 14.12.2008
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pet tra 24, 2009 11:30 pm | |
| Ja ti necu pomoci ni u cemu jer si bezobrazna | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! sub tra 25, 2009 11:52 am | |
| | |
|
| |
Broj postova : 744 Age : 25 Lokacija : SRBIJA Beograd Naj winx: : Registration date : 07.04.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 27, 2009 10:42 am | |
| | |
|
| |
**WinxClubMusa** WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 456 Age : 28 Lokacija : Bosnia and Herzegovina Naj winx: : Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 27, 2009 11:05 am | |
| pa za naslov je napisala da joj nesto pomognemo oko nekih stvari!Širi se forum od ovog prevelikog naslova. | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 27, 2009 11:18 am | |
| A zato! Ja se pitala sto je ovako velik! | |
|
| |
WINX Gost
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 27, 2009 6:32 pm | |
| DOBRO VISE VAS NECU VREDAT ALI MOZETE MI REC STA ZNACI WE DECLARE WAR HVALA SKUZILA SAM SADA STA ZNACI GRAFIKA I STA ZNACI FORUM I TO OSTALO NASLA SAM FAQ I PROCITACU GA HVALA SVIMA KOJI SU MI POMOGLI JOS SAMO OCU NAUCIT KAKO SE RADI GRAFIKA PA MOZE MI NEKO OBJASNITI? |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon tra 27, 2009 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Minnie WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 277 Naj winx: : Registration date : 04.04.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pet svi 01, 2009 8:29 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! sub svi 02, 2009 11:32 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pet svi 22, 2009 11:36 am | |
| - AMINA-TECNAFAN je napisao/la:
- Idi ovde, i radi štatraži
www.glitterfly.com Da, tu možeš da praviš grafiku. A možeš i u Paint-u ili Photoshop-u | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pet svi 22, 2009 4:30 pm | |
| | |
|
| |
Flora1000 WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 987 Age : 25 Naj winx: : Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! sub svi 23, 2009 11:57 am | |
| Jao glupa tema kao i ti Winx!!!Sorry ali istian ovo treba biti LOCK ili IZBRISANO!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! sub svi 23, 2009 5:28 pm | |
| | |
|
| |
flora!!!!!! WINX CLUB/Pravi i najbolji majstor magije
Broj postova : 165 Age : 26 Lokacija : BiH--travnik--alihodze Naj winx: : Registration date : 13.06.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! ned lip 14, 2009 12:15 am | |
| Ok WINX, ne kužim zašto bi bilo opasno ali ok. Tema se može lock! slazem se | |
|
| |
Broj postova : 165 Age : 26 Lokacija : BiH--travnik--alihodze Naj winx: : Registration date : 13.06.2009
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! ned lip 14, 2009 12:16 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! pon lip 15, 2009 3:20 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! uto lip 16, 2009 2:35 pm | |
| tema bi trebala biti lock | |
|
| |
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! sub lip 20, 2009 5:50 pm | |
| glupa tema rema locket | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! | |
| |
|
| |
| JA SAM NOVA OVDE I NADAM SE DA CETE ME PRIHVATIT...MOLIM VAS MI POMOZITE OKO NEKIH STVARI JER IH JOS NEZNAM...........LIJEPO BIH VAS MOLILA! BOKIC! | |
|